Tomas Seo /

seo

En av få människor som kan resa i tiden. För att lyckas med det är Tomas en av Sveriges vassaste innovatörer och en sann visionär ledare. Som om det inte vore nog är han även designer, planner, strateg och idégenerator.

Tomas kunder och arbetsgivare har snabbt upplevt märkbara positiva effekter i form av ökad försäljning, ökat antal marknadsandelar och ökad lönsamhet. Genom att inneha en sund balans mellan att vara händelsestyrd pragmatiker och långsiktig visionär strateg passar Tomas i uppdrag för företag och styrgrupper som drivs i stark entreprenörsanda.

Våren 2009 blev han handplockad som en del av det internationella team som ska lösa frågan med Gällivares förflyttning. Har varit ordförande i Sveriges Designer och innan det VD för Pangea design.

Några uppdrag från Tomas är JCDecaux, Försvarsmakten, Swedbank och SL. Undervisar även i entreprenörskap för Hyper Island och idégenerering eller konceptutveckling på SU/KTH Stockholm.

PlannerFed.

Torsgatan 2, 6tr (Norra Bantorget) SE-111 23 Stockholm
08 501 67 888
red@plannerfed.com

Om Oss

PlannerFed består av ett tiotal handplockade planners med unik bransch eller metodkundskap som kan göra stor nytta för din byrås, marknads- eller inhouseavdelnings övriga arbete.

RSS Bloggen planner.se

PF Länkar

Andra Kanaler

Våra filmer på VimeoFölj våra planners på TwitterTill vår FacebooksidaFölj vår feed av blogginlägg från planner.se© PlannerFed.